måndag 27 februari 2012

Helgen som gick

I fredags gick färden till den kungliga huvudstaden. Anledningen till detta äventyr var för att vi firade min pappa som nollade i fredags!
Efter fem timmar på tåget och efter vi checkat in på hotellet hann vi att gå en runda i stan och bland annat kolla in slottet. Kvällen tillbringades på Wallmans, golden hits. Anledningen till att vi var just där var för att den Steglarpare är med och uppträder. Temat för showen var Back to the 80's och det var en mycket lyckad kväll med god mat och bra musik!













På lördagen var vi igång tidigt. Klockan tio stod vi utanför Vasa-muséet, och där tillbringade vi över två timmar! Det fanns ju så mycket att läsa och titta på. Därefter traskade vi över till Nordiska muséet och kollade inte diverse utställningar. Jag tyckte det var roligast att titta på gamla möbler och dukningar. Innan vi besökte Livrustkammaren tog vi en välbehövlig fika. Efter en liten lugn stund på hotellet gav vi oss ut för att äta och kvällen avslutades med lite frågesport på hotellet.







Tiden går fort när man har roligt. Klockan tolv gick tåget hem igen, vi hann med att gå en runda i stan och i Humlegården innan vi fick bege oss till centralen. Det har varit en jätterolig helg i Stockholm och tack snälla mamma och pappa för att vi fick följa med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar